bungee-trampoline

DE TRAMPOLINE VAN BUNGEEFUN!

De Bungee Trampoline is een attractie die gemaakt is om de kinderen extra hoog te kunnen laten springen. In tegenstelling tot de luchtkussens en springkussens, biedt deze Bungee Trampoline een gewichtsloze adrenaline kick!

Door de hoogte en schitterende uitstraling van de Bungee Trampoline is hij niet alleen spectaculair om aan te deelnemen, maar ook voor de toeschouwers. De Bungee Trampoline is een ware toevoeging voor ieder feest of evenement, springen was nog nooit zo leuk en de deelnemers zullen hier nog lang over blijven doorpraten! Het mooie van de attractie is dat hij snel en vakkundig opgebouwd word en geschikt is voor personen tot maximaal 80 kilo. Gegarandeerd plezier voor de kleintjes maar absoluut ook voor de wat oudere. De Bungee Trampoline zal altijd worden begeleid door ons team die ervaring hebben en veilig om kunnen gaan met kinderen, jongeren maar ook de volwassenen.

Onze Bungee Trampolines zijn gloednieuw en beschikken over de modernste materialen om het springen zo comfortabel en veilig te laten verlopen.

Onze attracties zijn gekeurd volgens de nieuwe wetgeving.

Werkterrein: (lxbxh) 9x9x7

  • Deelneemindicatie: vanaf 3 jaar tot een maximaal gewicht van 80 Kilo
  • Stroombehoefte: 1 x 220v (Wij beschikken eventueel over een aggregaat) 

Tevens kunt u ons ook bellen voor een uitkoop of een van tevoren afgesproken prijs. Twijfel niet om ons te bellen of vul het contactformulier in.

Telefoon: 06-53513808